Werken bij Bright Answers

Wij zoeken jou

Omnichannel DMS

Bij Bright Answers werkt een team van innovatieve en creatieve mensen die organisaties graag helpen om hun digitale en online ambities te realiseren. Al meer dan twintig jaar bouwen we online oplossingen op maat en standaardoplossingen voor woningcorporaties.

Samen één team

Digitale klantreis

Bright Answers is een open organisatie en wil toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom is diversiteit voor ons prioriteit, hebben wij een open cultuur gebaseerd op vertrouwen. Of je nu thuis werkt of op kantoor, als ontwikkelaar, service medewerker of trainee.

Techniek

Toegankelijke websites

Security, Usability, Integratie en Best practices staan centraal bij de ontwikkeling van nieuwe oplossingen. Wij doen dat in technologie en platforms, zoals Microsoft 365, .NET, Azure, Umbraco, AngularJS. Wij zijn Microsoft Silver Partner en bieden alle ontwikkelaars een ruim trainingsbuget en de kans om .NET certificeringen te halen.

Alles weten over Bright Answers en onze KlantVenster Online oplossing?

Vacature Management assistent, HR consultant en enthousiaste duizendpoot (24-36 uur p/w)

Wie zijn wij bij Bright Answers?

Bright Answers is een jonge, groeiende organisatie in Rotterdam. Wij maken portalen, apps en websites voor meer dan 100 klanten zoals woningcorporaties en gemeentes. Elke dag maken honderdduizenden huurders of burgers gebruik van onze sociale software en zetten we ons in voor toegankelijkheid en slimmer werken. Dit doen we met enthousiast team in een professionele en inclusieve bedrijfscultuur.

Wat ga jij doen als Management assistent, HR consultant en enthousiaste duizendpoot bij Bright Answers?

In deze functie ben je bij veel processen betrokken, geen enkele dag is hetzelfde. Denk je dat dit een cliché is? Geloof het maar!

Je bent verantwoordelijk voor alle personeelszaken van het bedrijf, waaronder het vaststellen van het HR-beleid, opmaken van HR-documenten en aanleveren van de salarisadministratie. Daarnaast heb je ervaring met AFAS HRM en CRM, waardoor je het aanspreekpunt bent binnen het bedrijf over AFAS. Je ondersteunt verder het management in HR-kwesties en bedrijfscultuur en sluit ook aan bij de MT overleggen. Je coacht de MT leden op bijvoorbeeld HR-vraagstukken en bepaald mee aan de bedrijfsvoering.

De financiële afdeling kan ook met vragen bij jou terecht, vervolgens ga jij binnen ons bedrijf op zoek naar de antwoorden op hun vragen. Bij Bright Answers zijn we er trots op gecertificeerd te zijn voor ISO 9001 en 27001, bij jouw rol hoort het kwaliteitsmanagement. Je faciliteert de jaarlijkse audit en ondersteunt het MT om slimme werkprocessen te bedenken.

Ook officemanagement is 1 van jouw taken. Je regelt de zaken op ons kantoor in Rotterdam en besteld de nodige hardware. Dat maakt jouw rol een van de meest diverse en leuke functies. En daarom zijn we op zoek naar een echte duizendpoot.

Wat heb je nodig voor deze rol?

 • Flexibiliteit, geen dag is hetzelfde
 • Liefst 3 jaar werkervaring in het bedrijfsleven
 • Opleidingsniveau vanaf HBO of werkervaring op dit niveau
 • Kennis van HR en procesmatig werken of bereid dit te leren
 • Kennis van AFAS of vergelijkbaar is een pré
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent proactief, je kijkt zelf wat er nodig is en pakt dit op. Jij ziet kansen voor verbetering
 • Je bent 24 uur per week beschikbaar

Wat kan je verwachten?

Bij Bright Answers krijg je veel vrijheden, de mogelijkheid om initiatieven te nemen en creatief te zijn. Diversiteit is voor ons belangrijk. Iedereen krijgt dezelfde kansen en door middel van beleid, inspiratiesessies en training werken we hier actief aan. We hebben een internationaal team en veel interne sessies zijn daarom Engelstalig. Een plezierige, informele werksfeer is daarnaast belangrijk. De feestcommissie organiseert regelmatig borrels, etentjes, actieve uitjes. Standplaats is Rotterdam, maar er wordt veel thuis gewerkt voor wie dit prettig vindt.

Wat bieden wij?

Bright Answers is zelfstandig opererend en onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). Hier werken ruim 5900 ervaren specialisten vanuit gespecialiseerde bedrijven in verschillende verticale markten aan business oplossingen voor nu en straks. TSS biedt ons geweldige kansen om te leren van collega-bedrijven en er zijn trainingsprogramma's op hoog niveau die je veel doorgroeimogelijkheden geven.

 • Salaris tussen €3.000 en €4.200 op basis van 40 uur (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Opleidingsprogramma naar managementpositie
 • Laptop en ruime bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • 8% vakantiegeld
 • Een marktconforme pensioenregeling
 • Trainingsbudget
 • 24 vakantiedagen bij fulltime dienstverband, waarbij je nog extra bij kan kopen of verkopen
 • Doorgroeimogelijkheden

Heb jij interesse in deze functie?

Zie je jezelf al werken als HR consultant en enthousiaste duizendpoot bij Bright Answers, ben je op korte termijn beschikbaar en denk je dat Bright Answers bij je past? Reageer dan z.s.m. door je motivatie en CV naar te sturen naar Margriet werken@brightanswers.eu.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Ben je enthousiast? Neem contact met ons op

Bel 010 288 48 68 of mail werken@brightanswers.eu
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld. Gebruik alstublieft een echt e-mailadres.
Dit is een verplicht veld