Klantvenster Online

Omnichannel DMS

Omnichannel DMS

Met ons cloud DMS archiveert u documenten en dossiers automatisch AVG-proof. Klantbeeld over alle kanalen als documenten, mail, WhatsApp en online.

Digitale klantreis

Digitale klantreis

Maak een sprong vooruit in digitaal werken! Uw huurders kunnen zelf online hun zaken regelen. Uw collega's werken volledig digitaal. De software stuurt het proces aan.

Toegankelijke websites

Toegankelijke websites

Gebruiksvriendelijke en (WCAG) toegankelijke websites met ons open source Umbraco CMS. Snel aan de slag met onze best practice website voor woningcorporaties? Of kiest u toch voor maatwerk?

Wilt u ervaren hoe onze oplossingen samenwerken

Nieuws

Bekijk op LinkedIn

Het is bijna zover! De 2022 editie van Corporatieplein staat voor de deur. Op 22 september is Bright Answers aanwezig om u bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van uw digitalisering.

Hoe kunt u omnichannel kanalen zoals WhatsApp, Facebook Messenger en chat inzetten om de klantbeleving van uw huurders te vergroten? Hoe draagt verregaande digitalisering bij aan het centraalstellen van uw kwetsbaardere huurders?

Bezoek onze stand voor het opdoen van inzichten over bovenstaande onderwerpen en meer! #corporatieplein2022 #woningcorporatie #omnichannelcommunicatie #innovatie

Bekijk op LinkedIn

Als corporatie wilt u dat uw leverancier uw databeveiliging serieus neemt. Met de toenemende digitalisering in de Corporatiemarkt is dit onderwerp actueler dan ooit. Voor Bright Answers is dataveiligheid daarom ook een topprioriteit en blijven wij onze processen en systemen continue aanpassen aan de eisen van de tijd.

Bright Answers heeft onlangs met succes de audit voor ISO 27001 doorstaan. Hiermee tonen wij aan dat onze data en dat van onze klanten op een veilige manier wordt verwerkt, conform de geldende internationale normen. Onze klanten, de woningcorporaties, kunnen met een gerust hart hun vaak gevoelige data aan ons toevertrouwen, wetende dat ze in ons een partner hebben die dit onderwerp serieus neemt en daarin blijft door ontwikkelen.

Wilt u meer informatie of gewoon sparren over uw databeveiliging, wij gaan graag het gesprek aan! #informationsecurity #cybersecurity #woningcorporaties #digitalisering

Onze oplossingen

Meer dan 100 woningcorporaties maken gebruik van oze oplossingen. Daarnaast maken wij ook innovatieve websites voor nationale en internationale klanten.

“Huurders en medewerkers van woningcorporaties werken naar volle tevredenheid met onze oplossingen. Als verbetering nodig is om dit te realiseren dan komen wij met ons team langs.”

Over Bright Answers

Bright Answers helpt woningcorporaties door medewerkers en klanten blij te maken met online oplossingen die slimmer werken en vastleggen van alle communciatie op één plek mogelijk maken. Bright Answers kiest voor betrouwbare standaard (best practice) oplossingen en biedt geautomatiseerde gedigitaliseerde processen op basis van standaarden in de woningcorporatie markt. Het gebruik van geautomatiseerde systemen moet voor medewerkers van woningcorporaties en haar klanten makkelijk en intuïtief zijn, en een moderne look en feel hebben.

  • 100+ woningcorporaties als klant
  • 25 jaar ervaring

Kwaliteit

Software moet werken en betrouwbaar zijn. Wij staan voor kwaliteit, beveiliging en privacy. Daarom zijn we trots op onze certificeringen en partnerships.

  • Microsoft Silver Partner
  • ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd
  • Bewezen koppelingen met o.a. Viewpoint, (X)BIS, Wocas, Dynamics Empire, Tobias. En volgens VERA 4.0 als het aan ons ligt.
  • Premium partner van Itris, NCCW en Hercules
  • Partners en samenwerkingen die werken, zoals Roxen, SmartDocuments, Obi4wan en Postex

Neem contact met ons op

Bel 010 288 48 68 of mail info@brightanswers.eu
Support via Topdesk Selfserviceportal of mail support@brightanswers.eu
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld. Gebruik alstublieft een echt e-mailadres.
Dit is een verplicht veld