Klantvenster Online

Omnichannel DMS

Omnichannel DMS

Met ons cloud DMS archiveert u documenten en dossiers automatisch AVG-proof. Klantbeeld over alle kanalen als documenten, mail, WhatsApp en online.

Digitale klantreis

Digitale klantreis

Maak een sprong vooruit in digitaal werken! Uw huurders kunnen zelf online hun zaken regelen. Uw collega's werken volledig digitaal. De software stuurt het proces aan.

Toegankelijke websites

Toegankelijke websites

Gebruiksvriendelijke en (WCAG) toegankelijke websites met ons open source Umbraco CMS. Snel aan de slag met onze best practice website voor woningcorporaties? Of kiest u toch voor maatwerk?

Wilt u ervaren hoe onze oplossingen samenwerken

Nieuws

Bekijk op LinkedIn

Wie? Woningcorporatiemedewerkers! Wanneer? Volgende week donderdag, 8 juni! Wat? Itris BV Klantendag! Waar? In de Apenheul te Apeldoorn!

Bright Answers vertelt op deze dag over één volledig klantbeeld in Klantvenster Online. Als je de wijk in gaat, of een huurder aan de telefoon of chat hebt, wil je graag snel de laatste stand van zaken inzien. Wat is de stand qua huurbetaling in ViewPoint? Welke communicatie heeft er plaatsgevonden, via het web, via WhatsApp, telefonisch of via social media? Je wilt hier makkelijk nieuwe informatie aan toe kunnen voegen terwijl je praat met de bewoners en foto’s en notities ter plaatse maakt. Zonder VPN gedoe en in een fijn scherm. Natuurlijk voorzien van de laatste status uit het ViewPoint zaaksysteem. Bright Answers ontwikkelde Klantvenster Online voor ViewPoint samen met Itris klanten. Kom naar onze sessie op de klantendag!

#woningcorporaties #klantcontact #klanttevredenheid

Bekijk op LinkedIn

Kom 8 juni naar de Itris BV Klantendag! Bright Answers vertelt over één volledig klantbeeld in Klantvenster Online.

Als je de wijk in gaat, of een huurder aan de telefoon of chat hebt, wil je graag snel de laatste stand van zaken inzien. Wat is de stand qua huurbetaling in ViewPoint? Welke communicatie heeft er plaatsgevonden, via het web, via WhatsApp, telefonisch of via social media? Je wilt hier makkelijk nieuwe informatie aan toe kunnen voegen terwijl je praat met de bewoners en foto’s en notities ter plaatse maakt. Zonder VPN gedoe en in een fijn scherm. Natuurlijk voorzien van de laatste status uit het ViewPoint zaaksysteem. Bright Answers ontwikkelde Klantvenster Online voor ViewPoint samen met Itris klanten. Kom naar onze sessie op de klantendag!

#woningcorporaties #klantcontact #klanttevredenheid

Onze oplossingen

Meer dan 100 woningcorporaties maken gebruik van oze oplossingen. Daarnaast maken wij ook innovatieve websites voor nationale en internationale klanten.

“Huurders en medewerkers van woningcorporaties werken naar volle tevredenheid met onze oplossingen. Als verbetering nodig is om dit te realiseren dan komen wij met ons team langs.”

Over Bright Answers

Bright Answers helpt woningcorporaties door medewerkers en klanten blij te maken met online oplossingen die slimmer werken en vastleggen van alle communiciatie op één plek mogelijk maken. Bright Answers kiest voor betrouwbare standaard (best practice) oplossingen en biedt geautomatiseerde gedigitaliseerde processen op basis van standaarden in de woningcorporatie markt. Het gebruik van geautomatiseerde systemen moet voor medewerkers van woningcorporaties en haar klanten makkelijk en intuïtief zijn, en een moderne look en feel hebben.

  • 100+ woningcorporaties als klant
  • 25 jaar ervaring

Kwaliteit

Software moet werken en betrouwbaar zijn. Wij staan voor kwaliteit, beveiliging en privacy. Daarom zijn we trots op onze certificeringen en partnerships.

  • Microsoft Silver Partner
  • ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd
  • Bewezen koppelingen met o.a. Viewpoint, (X)BIS, Wocas, Dynamics Empire, Tobias. En volgens VERA 4.0 als het aan ons ligt.
  • Premium partner van Itris, NCCW en Hercules
  • Partners en samenwerkingen die werken, zoals Roxen, SmartDocuments, Obi4wan en Postex

Neem contact met ons op

Bel 010 288 48 68 of mail info@brightanswers.eu
Support via Topdesk Selfserviceportal of mail support@brightanswers.eu
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld. Gebruik alstublieft een echt e-mailadres.
Dit is een verplicht veld