Klantvenster Online

Omnichannel DMS

Omnichannel DMS

Met ons cloud DMS archiveert u documenten en dossiers automatisch AVG-proof. Klantbeeld over alle kanalen als documenten, mail, WhatsApp en online.

Digitale klantreis

Digitale klantreis

Maak een sprong vooruit in digitaal werken! Uw huurders kunnen zelf online hun zaken regelen. Uw collega's werken volledig digitaal. De software stuurt het proces aan.

Toegankelijke websites

Toegankelijke websites

Gebruiksvriendelijke en (WCAG) toegankelijke websites met ons open source Umbraco CMS. Snel aan de slag met onze best practice website voor woningcorporaties? Of kiest u toch voor maatwerk?

Wilt u ervaren hoe onze oplossingen samenwerken

Werken bij Bright Answers

Wij werken elke dag samen met onze klanten aan de mooiste oplossingen. Werk jij mee in ons team? Wij zoeken momenteel een Vacature HR consultant en enthousiaste duizendpoot (24 uur p/w) en part-time support medewerker.

Nieuws

Bekijk op LinkedIn

Woningstichting Tubbergen live met website en huurdersportaal

Woningstichting Tubbergen heeft vandaag de livegang van de nieuwe website en huurderportaal gecombineerd met de introductie van een nieuwe huisstijl. De moderne en frisse kleuren komen mooi tot hun recht op de nieuwe website en huurders kunnen eenvoudiger de informatie vinden waar zij naar op zoek zijn. In het huurdersportaal kunnen de huurders een hoop zaken zelf regelen, zoals o.a. een reparatieverzoek doorgeven, een betalingsregeling aanvragen en een ZAV-aanvraag indienen.

Wij willen Bjorn Oerbekke, Gaby Drees en Annick Beukerink bedanken voor de fijne samenwerking om tot dit mooie resultaat te komen en wensen de huurders en medewerkers van Woningstichting Tubbergen veel plezier met de nieuwe website en huurdersportaal.

Bekijk op LinkedIn

Je wilt dit niet missen!

Wij zijn samen met een aantal woningcorporaties druk bezig met het ontwikkelen van hun nieuwe website en huurdersportaal. Hier zitten weer een aantal mooie pareltjes tussen die gebruik maken van de nieuwe flexibele homepage indeling.

Zorg dat je de Bright Answers pagina volgt om niks te missen.

Onze oplossingen

Meer dan 100 woningcorporaties maken gebruik van oze oplossingen. Daarnaast maken wij ook innovatieve websites voor nationale en internationale klanten.

“Huurders en medewerkers van woningcorporaties werken naar volle tevredenheid met onze oplossingen. Als verbetering nodig is om dit te realiseren dan komen wij met ons team langs.”

Onze belofte

Over Bright Answers

Bright Answers helpt woningcorporaties door medewerkers en klanten blij te maken met online oplossingen die slimmer werken en vastleggen van alle communiciatie op één plek mogelijk maken. Bright Answers kiest voor betrouwbare standaard (best practice) oplossingen en biedt geautomatiseerde gedigitaliseerde processen op basis van standaarden in de woningcorporatie markt. Het gebruik van geautomatiseerde systemen moet voor medewerkers van woningcorporaties en haar klanten makkelijk en intuïtief zijn, en een moderne look en feel hebben.

Wil je op de hoogte blijven?

Toon oude nieuwsbrieven.

Kwaliteit

Software moet werken en betrouwbaar zijn. Wij staan voor kwaliteit, beveiliging en privacy. Daarom zijn we trots op onze certificeringen en partnerships.

  • Microsoft Silver Partner
  • ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd
  • Bewezen koppelingen met o.a. Viewpoint, (X)BIS, Wocas, Dynamics Empire, Tobias. En volgens VERA 4.0 als het aan ons ligt.
  • Premium partner van Itris, NCCW en Hercules
  • Partners en samenwerkingen die werken, zoals Roxen, SmartDocuments, Obi4wan en Postex

Neem contact met ons op

Bel 010 288 48 68 of mail info@brightanswers.eu
Support via Topdesk Selfserviceportal of mail support@brightanswers.eu
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld. Gebruik alstublieft een echt e-mailadres.
Dit is een verplicht veld