Klantvenster Online

Omnichannel DMS

Omnichannel DMS

Met ons cloud DMS archiveert u documenten en dossiers automatisch AVG-proof. Klantbeeld over alle kanalen als documenten, mail, WhatsApp en online.

Digitale klantreis

Digitale klantreis

Maak een sprong vooruit in digitaal werken! Uw huurders kunnen zelf online hun zaken regelen. Uw collega's werken volledig digitaal. De software stuurt het proces aan.

Toegankelijke websites

Toegankelijke websites

Gebruiksvriendelijke en (WCAG) toegankelijke websites met ons open source Umbraco CMS. Snel aan de slag met onze best practice website voor woningcorporaties? Of kiest u toch voor maatwerk?

Wilt u ervaren hoe onze oplossingen samenwerken

Werken bij Bright Answers

Wij werken elke dag samen met onze klanten aan de mooiste oplossingen. Werk jij mee in ons team? Wij zoeken momenteel een Vacature HR consultant en enthousiaste duizendpoot (24 uur p/w) en part-time support medewerker.

Nieuws

Bekijk op LinkedIn

29 februari Inspiratiedag voor ViewPoint / Bright Answers klanten

Let op: inschrijving sluit 4 februari a.s.!

Lees het artikel op de website van Corporatiegids over onze aankomende inspiratiedag. Woonborg, Sité Woondiensten en Beter Wonen Almelo komen vertellen hoe zij onze oplossingen gebruiken, en we vertellen over de laatste ontwikkelingen. De aanmeldinglink staat in het artikel!

https://lnkd.in/dZDrSEhT

Bekijk op LinkedIn

Bright Answers omarmt wereldwijd talent

Als softwarebedrijf is Bright Answers altijd op zoek naar getalenteerde collega’s, die in een divers team willen bijdragen aan de huurderstevredenheid van onze klanten. Omdat talent zich over de hele wereld bevindt hebben wij inmiddels 15 jaar een samenwerking met AIESEC. AIESEC is een internationale organisatie voor talentvolle studenten die buiten de grenzen van hun land uitdagingen willen aangaan. In samenwerking met de Erasmus Universiteit biedt het AIESEC bedrijven in uiteenlopende sectoren een netwerk van getalenteerde studenten, die na het lopen van hun stage kunnen doorgroeien tot vaste kracht. Haythem uit Tunesië en Kyriaki uit Griekenland zijn zo ooit via het AIESEC/ Erasmus-programma bij Bright Answers begonnen. Twee mooie voorbeelden van stagiaires die zijn uitgeroeid tot volwaardige collega’s!

Wil jij weten hoe AIESEC ook voor jouw organisatie kan bijdragen aan diversiteit en talent ontwikkeling? Neem dan een kijkje op hun website: https://aiesec.org/

#diversiteit #talentontwikkeling #samenwerking #AIESEC #internationaal

Onze oplossingen

Meer dan 100 woningcorporaties maken gebruik van oze oplossingen. Daarnaast maken wij ook innovatieve websites voor nationale en internationale klanten.

“Huurders en medewerkers van woningcorporaties werken naar volle tevredenheid met onze oplossingen. Als verbetering nodig is om dit te realiseren dan komen wij met ons team langs.”

Onze belofte

Over Bright Answers

Bright Answers helpt woningcorporaties door medewerkers en klanten blij te maken met online oplossingen die slimmer werken en vastleggen van alle communiciatie op één plek mogelijk maken. Bright Answers kiest voor betrouwbare standaard (best practice) oplossingen en biedt geautomatiseerde gedigitaliseerde processen op basis van standaarden in de woningcorporatie markt. Het gebruik van geautomatiseerde systemen moet voor medewerkers van woningcorporaties en haar klanten makkelijk en intuïtief zijn, en een moderne look en feel hebben.

Wil je op de hoogte blijven?

Toon oude nieuwsbrieven.

Kwaliteit

Software moet werken en betrouwbaar zijn. Wij staan voor kwaliteit, beveiliging en privacy. Daarom zijn we trots op onze certificeringen en partnerships.

  • Microsoft Silver Partner
  • ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd
  • Bewezen koppelingen met o.a. Viewpoint, (X)BIS, Wocas, Dynamics Empire, Tobias. En volgens VERA 4.0 als het aan ons ligt.
  • Premium partner van Itris, NCCW en Hercules
  • Partners en samenwerkingen die werken, zoals Roxen, SmartDocuments, Obi4wan en Postex

Neem contact met ons op

Bel 010 288 48 68 of mail info@brightanswers.eu
Support via Topdesk Selfserviceportal of mail support@brightanswers.eu
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld. Gebruik alstublieft een echt e-mailadres.
Dit is een verplicht veld